Sergi Mingote Expeditions by OXINEU
Trekkings solidaris

Projectes solidaris 

La veritable raó que em fa sentir bé és la connexió entre el repte i la faceta solidària. Així neix aquest projecte dedicat als altres amb l'objectiu de donar visibilitat a sis organitzacions solidàries amb les quals col·laboro activament. 

ONAT Foundation: fundació en la qual els esportistes amb "capacitats diferents" són els protagonistes. 

Amics del Nepal: amb el seu treball incansable al Nepal estan ajudant a centenars d'infants sense pares ni llar. 

Apindep: associació formada per pares i mares valents que decideixen que els seus fills i filles són capaços, construint així un model d'inserció laboral per a joves amb capacitats diferents. L'àguila que ells van fer néixer m'acompanya a tots els meus cims. 

Rodamunt: és un clar exemple que viure els cims en primera persona és la millor de les teràpies. De la mà de la Fundació Johann Cruyff, ha desenvolupat una cadira de rodes que pot transportar a qualsevol persona als cims dels seus somnis.    

Associació Catalana Síndrome de Williams: és un altre clar exemple que la inclusió és possible. Una alteració del cromosoma 7 els fa viure una vida diferent, plena de hàndicaps però també de virtuts especials. La música els mou i els fa créixer al ritme que a nosaltres ens emociona. 

Be Artsy: treballa activament en la erradicació d'algunes tradicions ancestrals del Nepal, com ara el chaupadi, que fa que les dones siguin considerades impures durant la menstruació.