Sergi Mingote Expeditions by OXINEU
Trekkings solidaris

Trekking solidari del K2-Baltoro.

ÀSIA | 15 juny 2020 - 5 juliol 2020      GRUP | mínim 6 persones màxim 20 persones     PREU: 2.650 + vols  

En aquest trekking desenvoluparem un projecte solidari propi per muntar un rocòdrom a Hushe, la capital dels baltis. Projecte conjunt entre la Fundación Deporte Libre, ONAT Foundation i Oxineu.  


Aquest trekking excepcional combina les caminades clàssiques d'aproximacó al llarg de la glacera Baltoro fins a Concordia amb un temps ampli per ascendir a la glacera Godwin Austin fins al camp base del K2. És, sens dubte, el trekking més espectacular del Pakistan: atrau un gran nombre de senderistes i expedicions. Ofereix la vista de les gegantesques muntanyes del Karakorum, incloent quatre dels pics més alts. Arribant a la conjunció de la glacera Godwin Austin, que ascendeix del K2 i de la glacera de Baltoro, fins a "Concordia" amb 4.700 metres. Arribem al cor de la regió amb més glaceres fora de l'àrea polar i on trobem la major concentració de pics al món. Admirarem l'escala pura de Golden Thron, GashabrumIV, Broad Peak, Chogo Lisa, MITRE peak i K2 alguns dels pics més alts del món; no obstant, tots aquests pics es poden observar-se a la zona davant del Concordia. 

El trekking comença amb el trasllat de Skardu a Askole, on el nostre equip de portadors preparen la càrrega. En les primeres etapes, creuem la glacera de Biafo, i passem pels estrets senders sobre el riu Braldu, abans de l'ascensió lateral a la glacera Baltoro. Ascendint la glacera gaudim de vistes inigualables del Karakoram. Amb la opció de parar a càmpings gens tradicionals quan sigui possible, ens desplacem a través de torres de roca, torres de granit. A través de la glacera Baltoro arribem a Concordia, des d'on tenim les vistes més espectaculars sobre alguns dels més enormes gegants del món, com el K2 (8616m), Broad Peak (8048m), Gasherbrum II (8035m), Gasherbrum IV (7925m), Chogolisa (7665m) i Golden Throne (7240m)


PROGRAMA PER DIA

Dia 1: Islamabad (500m). Arribada a l'aeroport internacional d'Islamabad i trasllat a l'hotel. Trobada amb el CEO o Director i altres procediments oficials. Benvinguda (briefing) al Club Alpí de Pakistan o al Ministeri de Turisme a Skardu pel briefing. Visita a la ciutat d'Islamabad (mesquita Shah Faisal). Nit en hotel.  

Dia 2: Skardu (245m) - Chilas (1200m). Vol domèstic d'Islamabad a Skardu. Vol a Skardu PK-451 (vol subjecte a les condicions meteorològiques). En arribar, trasllat a Chilas. En cas de cancel·lació del vol, trasllat amb bus (13 - 14 hores) a Chilas (480 km) a través de l'autopista Karakoram. Nit en hotel. 

Dia 3: Chilas (1200m). Opció 1: dia lliure a Skardu. Opció 2: si es condueix, el viatge complet per carretera (10 - 11 hores) a Skardu (275 km) ofereix bones vistes del Nanga Parbat (8125m), en la intersecció amb el riu Indus i els seus ràpids i cascada. Nit en hotel. 

Dia 4: Skardu (2450m). Dia sencer per tràmits oficials i preparació final. Allotjament en hotel. 

Dia 5: Trasllat a Askole (2450m). Trasllat a Askole amb jeeps (6 - 7 hores). L'últim poble amb 65 cases. Els vilatans cultiven els seus propis cereals, vegetals i fruites i tenen grans ramats d'ovelles, cabres, yaks i dzos. Nit d'acampada. 

Dia 6: Jhola (3200m). Comencem caminant d'Askole a Korofong (2 - 3 hores). Després de mitja hora caminem per un petit pont suspès sobre el riu Biafo i creuem una zona erma, travessant la glacera Biafo. Després de la pausa per dinar a Korofong continuem cap a Jhola (2 - 3 hores). Creuem el pont sobre el riu Dumardo i acampem en una zona més aviat polsosa, envoltada d'uns quants arbustos i un corriol al costat. Nit d'acampada.  

Dia 7: Paiyu (3600m). Comencem per un sender relativament fàcil d'unes 3 - 4 hores. Creuem els campaments de Bardumal a través d'una platja de sorra de 2km. Després d'una parada per dinar, continuem cap a Paiyu durant 2 - 3 hores més. El camí puja cap a un punt panoràmic des d'on podem veure el morro del Baltoro. En la distància tenim un panorama magnífic de les Cathedral Towers i del triangle del K2 des de l'esquerra per primer cop. Paiyu és un campament concorregut. Nit d'acampada. 

Dia 8: Paiyu (3600m). Dia de descans tradicional per explorar la zona de Paiyu. Gaudeix del programa de música i dansa tradicional dut a terme pels mateixos portadors. Nit d'acampada. 

Dia 9: Urdukas (4200m). Comencem amb unes 8 - 10 hores. Ascensió gradual a la glacera Baltoro per la cara sud. Després d'unes dues hores, el camí es divideix al morro del Baltoro, on la banda esquerra va cap al camp base de Tango Tower i el pas de SarpoLago. Continuem cap a la dreta enfilant-nos cap a la glacera que s'estira cap a una vall de 62 km de llarg i 2 km d'ample. Després de 2 - 3 hores, pujada constant en una llarga diagonal cap a l'altra banda. 3 hores de caminada al llarg de la cresta de la morrena lateral, amb vistes magnífiques del Mont Paiyu, Chorichi, UliBiaho, Trango Towers i d'altres. Urdukas és una zona d'acampada espectacular. No obstant, igual que a Paiyu, està molt concorregut i contaminat.  

Dia 10: Goro II (4500m). 6 - 8 hores de caminada a la glacera. La primera hora de caminada és a través d'una zona difícil amb clivelles; no obstant, el camí és més suau i fàcil al centre. Continuem durant 2 - 3 hores fins a Goro I, davant de la glacera Yermanendo, a baix del pas Masherbrum. Durant les pròximes 3 - 4 hores continuem cap a l'est pujant la glacera Baltoro. Seguint el cable de telèfon de l'armada HQ Goro cap a Gasherbrum IV. La zona d'acampada Goro II està situada sobre dures pedres i gel al centre de la glacera amb aigua fosa de la glacera. 

Dia 11: Concordia (4650m). Caminada relativament fàcil d'unes 5 - 6 hores cap a Concordia, amb vistes espectaculars i panorama de les gegantesques muntanyes, incloent Muztagh Tower, Gasherbrum IV, Mitre Peak i el poderós K2. Concordia va ser batejat per Martin Conway en honor a la Plaça de la Concòrdia de París. Nit d'acampada. 

Dia 12: Camp Base K2 (5100m). Nit d’acampada al CB. 

Dia 13: Treking de tornada a Goro II (4200m). Trekking de tornada a Goro II seguint el camí de la glacera de Baltoro de cara a les espectaculars vistes de Mustagh Tower i el grup de torres Cathedral. 4 - 5 hores. Nit d'acampada. 

Opció B (a valorar in situ): Trek Concòrdia – Ali Camp (5.010 m). Acampada.

Dia 14: Trekking de tornada a Khuburse (3750m). Després d'esmorzar, comencem el trekking per la glacera Baltoro i gaudim de la magnífica vista de la Great Trango Tower, Ulibiho i Payo Peak. Després d'una curta caminada per la glacera Baltoro, creuem i caminem al llarg de la morrena de la glacera Baltoro. Nit d'acampada. 

Opció B: Trek via Gondogoro La (5.650 m) – Khuispan (4.680 m). Acampada. 

Dia 15: Trekking de tornada a Barmudal (3460m). Després d'esmorzar, trekking de tornada a Barmudal seguint el camí a través de les morrenes de les glaceres. Gaudeix de la magnífica vista de la gran Trango Tower i Payu Peak davant nostre. Seguim el camí al llarg del riu Braldu (5 - 6 hores).  

Opció B: Trek Khuispan - Saicho (3.330 m). Acampada. 

Dia 16: Trekking de tornada a Askole (2450m). Trekking de tornada al poble d'Askole, creuant el pont sobre el riu Dumurdu i seguint el camí al llarg del riu, passant a través de la glacera Biafo (3 - 4 hores). Nit en càmping.

Opció B: Trek Saicho - Hushe (3.050 m). Acampada. 

Dia 17: Trasllat a Skardu (6 - 7 hores). Nit en hotel. 

Opció B: Hushe – Skardu (2.250 m). Hotel.

Dia 18: Islamabad/Chilas. Vol a Islamabad PK-451 (subjecte a condicions meteorològiques). A l'arribada, trasllat a l'hotel. En cas de cancel·lació del vol, trasllat per carretera a Chilas. Nit en hotel. 

Dia 19: Islamabad. Dia lliure. En cas de conduir, viatge complet per carretera de Chilas a Islamabad. Nit en hotel. 

Dia 20: Islamabad. Trasllat a l'aeroport pel vol de tornada. 


INCLÒS EN EL PREU

NO INCLÒS EN EL PREU 

Transport.

Trasllat de l'aeroport a l'hotel a l'arribada i de l'hotel a l'aeroport a la tornada. Les especifiacions dels minibusos són les següents: transport amb aire acondicionat del Clup Alpí de Pakistan o del Ministeri de Turisme a Skardu per la presentació, comiat i visites turístiques. 

Bitllet d'avió internacional i taxes d'aeroport. 

Equipament personal.

Cost del visat per Pakistan i assegurança personal dels clients. 

Taxa de càrrega d'importacions i exportacions dels clients. 

Sous extra dels membres de l'equip a part dels mencionats en l'apartat "inclòs en el preu". 

Sacs de dormir, roba personal i material d'escalada. 

Propines pel guia, el cuiner i els conductors. 

Trucades telefòniques via satèl·lit. 

Walky-Talky per sobre del servei del camp base.

Refrescos. 

Bugaderia. 

Vol domèstic Islamabad a Skardu PK-451. 

Vol entre Islamabad i Skardu i de tornada de Skardu a Islamabad. Nota: el vol entre Islamabad i Skardu està subjecte a les condicions meteorològiques. Una cancel·lació del vol el dia anterior pot afectar les reserves confirmades, trasllat en minibus amb aire acondicionat d'Islamabad a Skardu. Trasllat de l'aeroport a l'hotel a Skardu. 

NOTA

Reserva d'helicòpter de rescat: 15000 US$ (seran pagats pel grup a l'arribada a Islamabad). Aquesta quantitat és retornable amb una deducció de 300 US$ després d'haver completat l'expedició en cas que el servei no s'hagi utilitzat. Qualsevol missió de rescat per a senderistes i personal local.

Transport de Skardu a Askole.

4x4 jeep pels membres i Toyota Loader segons els requeriments de Skardu a Askole i trajecte de tornada d'Askole a Skardu. 

En cas de cancel·lació, els càrrecs bancaris per ambdues bandes del pagament per avançat seran pagats pels clients. 

En cas de cancel·lació després del començament del viatge o després del dipòsit de les taxes de muntanya degut a qualsevol raó, no es farà cap devolució sobre cap sels serveis inutilitzats, excepte els hotels, àpats i bitllets d'avió que estan subjectes a càrrecs de cancel·lació. 

Si l'expedició és cancel·lada, les normes del Govern s'aplicaran per la devolució del Peak Royalty Fee en cas dels viatges reservats per grups privats. 

Allotjament en hotel. 

Es proporcionarà l'esmentat a continuació: 

L'allotjament a Islamabad serà en ocupació compartida / doble. 

NOTA

Islamabad: 2 nits en règim d'allotjament i esmorzar. 

Chilas: 2 nits en pensió completa Shangri-La Midway o Panorama Inn.

Skardu: 3 nits Masherbrum Inn/Dewan-e-Khans/ K-2 Motel amb pensió completa subjecte a disponibilitat. 

Trasllat de l'aeroport a l'hotel a Skardu, a l'arribada a Skardu els clients tenen la opció d'anar de compres o concertar una visita a Sadpara Leak/Shigar Fort/Shangri-La resort.

Nota: en cas que els hotels mencionats a Islamabad i Skardu no estiguin disponibles, s'oferirà allotjament en altres hotels. 

NOTA: en cas de dies extra d'allotjament, la companyia carregarà:

Islamabad: 140$ per nit.

Skardu: 65$ per nit

Chilas: 35$ per nit


NOTA:

En cas de talls de carretera en el trajecte d'Islamabad a Askole i retornat des d'allà per la mateixa ruta, qualsevol despesa addicional no inclosa en els nostres serveis. Els participants hauran de pagar els costos extra segons les condicions. Reserva extra o tarifa local, etc. 

Els membres de l'expedició aniran junts en un equip i tornaran tots junts. Si algú del grup es divideix per raons personals, el cost es carregarà de forma addicional. 

Les nits extra d'hotel (si n'hi ha) es carregaran als membres del grup. 

Qualsevol cost extra degut a tall de carreteres o qualsevol altra raó imprevista, serà carregat de forma addicional a la oferta normal del paquet. 

Començament o final de l'expedició si qualsevol membre vol deixar l'equip d'expedició per raons no forçades, en aquest cas, proveïrem menjar i tres portadors pel material personal d'escalada per portar-.lo de tornarda a Askole i totes les altres despeses per hotel, transport, etc. sjeran pagats pel client. 


Portadors a baixa alçada. 

Els portadors carreguen els aliments per les expedicions i els trekkings, l'equipament de càmping, i l'equipatge del grup segons els requeriments dels clients. Els costos dels portadors inclouen la seva assegurança, sou, menjar, equipament, querosè, lones i estufa per cuinar. Portador Sirdar d'anada i de baixada. 

Reserves i pagament per avançat: 

totes les reserves provisionals estan subjectes a la confirmació del seu dipòsit per avançat del 30% del preu en US dòlars i Euros com a pagament per avançat al nostre compte 30 dies abans de l'arribada del grup / client a Pakistan. La quantiat restant s'ha de pagar a l'arribada al Pakistan. 

El nostre equip!
Guia amb experiència (parla anglès), cuiner. 

Sergi Mingote serà el líder de l'expedició. 

Guia d'Islamabad al camp base, cuiner, amb els seus sous diaris, aliments, kits, assegurança i allotjament a Skarduy o Islamabad. 

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ: 

Si la cancel·lació es fa 15 dies abans de la sortida, devolució total del pagament per avançat es farà després del càrrec nominal del servei de comunicació. 

L'operador es reserva el dret de deduir: respecte de la reserva d'hotel, confirmació del bitllet d'avió, compliment de la documentació, i altres treballs necessaris que s'han de realitzar abans de l'arribada dels clients. 

Si la cancel·lació es fa 15 dies abans de la data d'arribada, l'import de cancel·lació serà el 25% del pagament per avançat. 

Si la cancel·lació es fa en menys de 30 dies, l'operador té reservat el dret de deduir el 10% en concepte de tasques administratives. 

Qualsevol persona que decideixi abandonar el viatge després de l'arribada o abandonar durant el viatge degut per raons de salut o qualsevol altra raó, ja siguin pròpies o externes dels clients, (de força major) no podran optar a cap reemborsament. Això també és aplicable en cas que tot el grup abandoni el viatge i decideixi tornar abnas del que s'ha acordat en l'itinerari. 

Equipament personal:

Equipatge permès per tots els efectes personals dels membres i pels efectes col·lectius de l'expedició, màxim 25kg per membre. 

Nota:

Per equipatge extra personal de 25kg es carregaran 140 US$ per portador. El cost del portador inclou el sou, menjar, equipament, querosè, lones, estufa per cuinar i assegurança. 

NOTES FINALS: 

Si us plau, dipositar la brossa de forma separada: les restes orgàniques es poden deixar en el lloc i les restes no orgàniques s'han d'emportar de la natura. 

Els recomanem reservar el seu viatge 3 o 4 mesos abans de l'arribada al Pakistan per evitar qualsevol problema en la preparació de la documentació i per ajudar-lo en el seu visat necessari pel Pakistan. 

Tots els participants han de tenir un passport vàlid i obtenir el visat per Pakistan. Nosaltres ajudem els nostres clients amb una carta d'invitació des del KTP, oferint la informació personal que es necessiti. 

Taxes i quotes 

Taxa de royalties

Quota mediambiental

Quotes dels càmpings durant el trekking 

Guia, salaris diaris, kit i equipament o diners de l'equipament incloent diners pels allotjaments i el menjar.

Quota per creuar els ponts. 


1000 US$ garantia de taxa de contaminació. 


Documentació amb el Consell Gilgit-Baltistan


Corresponent amb el departament de Turisme pel procés de permís Internacional per reconfirmar els bitllets aeris, assistència en el visat, cartes de suport a l'equip d'expedició.